Eksempler på folk som har blokkert meg på Twitter – alfabetisk

Erik Strand 03.12.2022

Her har jeg tenkt å legge ut eksempler på folk som blokkerer meg på Twitter. Nå er det selvfølgelig en legitim sak å mislike mine meninger og min aktivitet i sosiale medier. I og med at jeg særlig har konsentrert meg om å diskutere og opplyse om forhold som ikke hører hjemme i et demokratisk samfunn, kan man allikevel stille spørsmålet om hvorfor de velger å blokkere meg på Twitter. Her kan det være ulike motiver ute og går, og man skal være varsom med å påstå noe om blokkørenes hensikt. En liten oversikt skulle uansett ikke skade.

Til kronologisk oversikt

@DidrikSoderlind

@EliMLian

@ErikMyrvold (oppdaget 07.02.23)

@forsberg

@FrkMona

@hattiec1

@JohanSlattavik (oppdaget 31.12.22)

@jooooooachim (oppdaget 09.01.23)

@keyztone (oppdaget 28.12.22)

@MariaYawa (oppdaget 26.12.22)

@MDickventure 

@Murmtavia 

@ostepop (blokkert 01.02.23)

@SigvatUtenR

@sodafountainrag 

@Tjabergnissen

@Zealuu